dijous, 30 d’agost del 2007

SUBMARINS...

Pere-Màrtir
Els propers dies la cosa anirà per aquí. Ara toca submarins, petroliers, plataformes, pops, taurons i algun Ovni. I no em pregunteu el perquè. O si. Tot va començar des que vaig anar a treballar a la plataforma i el que més enyorava era el petit plaer de regar les plantes... Però, és que després em vaig enrolar en un petrolier matriculat al Panamà. I abans d'anar a l'Antàrtida, vaig treballar (és un dir) per a una companyia restauradora de submarins rovellats.
Quant al tema Ovni's ja en parlaré més endavant. Ara no puc. La Nasa i el Vaticà m'ho han prohibit. Però prometo anar donant pistes...
Bé, vaig a prendre'm el gelocatil, que crec que m'ha pujat la febre. Aquests refredats d'estiu...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pere,

La qüestió es que expliquis, exposis, informis, critiquis, protestis a través del teu blog el que vulguis, que a Internet hi cap tot.

I de censura res. Com bon artista plàstic, segur que sabràs trobar mots i frases per donar clar o en entre línies el teu missatge.

Per cert, explica això de la plataforma, i dels submarins, que sempre està bé saber-ho

Salutacions i fins a la propera.

Anònim ha dit...

Hola Pere,

De nou jo. Gràcies per la teva aportació a Cuadernos. Tinc el galliner esverat, però el tema s'ho val.

Molt bó lo de pintar i davant un advocat (jajaja).

Tal com he exposat, i com t'he comentat en referència a la foto d'en Mas, Compte amb el que ens diuen que no sempre es la realitat. Yo admiro a la gent del EE.UU, per com van aconseguir fer un gran país. No vol dir, que estigui d'acord amb totes les seves actuacions. Pero el que mes m'empipa es que QUINA MANIA TENIM A ELS IANQUIS. I això és per desconeixament.

Igualment, un petonet.

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Hola, Marta: com sempre, agrair-te els teus comentaris, tant del "Peus de Foto" com el de "Submarins...".

Ah! ja t'he deixat una mica amb un "cuquet" de misteri amb tot això que explico, oi? Bé, tant la Nasa com el Vaticà ja m'han dit que faci el que vulgui, cosa que em permetrà seguir donant pistes... Quan tingui una mica més de temps explicaré una mica més. Misteri, misteri...

Un petó. (I sigues "politicament correcte" en el que dius a Cuadernos, si no vols que es revolti el galliner, ja ja!)