dimarts, 27 de desembre del 2011

ESTIMATS REIS MAGS

                                                                   
 ("Adoració dels Reis Mags". Fotog.Pere-Màrtir Brasó. 2009)


Estimats Reis Mags:

Com que crec  que aquest any  m’he portat relativament bé, i aprofitant que darrerament no paro de rebre molta publicitat unidireccional via internet, m’he animat a demanar-vos el següent:

Quasi diàriament tinc invitacions del tipus “You have been invited to hook up for sex” i sempre em faig l’orni, potser m’hauríeu de portar  un “enlargement your penis new penile” que no sé si són pastilles, herbes, pròtesis o exercicis musculars localitzats,  però que crec imprescindible per acceptar d’una vegada i molt amablement  les invitacions esmentades.

Clar que també em seria molt pràctic el trifàsic  de la “Canadian Pharmacy” que m’ofereix un “80% off Viagra-Cialis-Levitra” que deu voler dir que amb fan descompte comprant tot el pack. Com a mínim tres euros que m’estalviaré per les tres receptes, això segur

A més, un o una tal Morine Mbogo però de vegades n'és un altre (em sembla que de des de Mali) m’ofereixen, sovint, no se quina mena d’intercanvi i/o inversió... I com que  m’ensumo per on aniran els trets si accepto el negoci, potser em seria més que necessari l’arsenal de coses que us he demanat anteriorment.

Quant a “L’oferta llampec per esquiar”  no em cal. Ara mateix no em ve de gust rebre un llampec per la borla (de la gorra o d’on sigui la borla) cas de que no es tracti concretament d’esquí de neu...

De totes maneres i coneixent-me (aquestes alçades de la pel.lícula no estic massa per experiments i sorpreses), quasi prefereixo que només em porteu la “Replica Rolex Watch” , que també me l’ofereixen a diari per via cibernètica. Si el rellotge és una bona rèplica, el portaré a una d’aquestes botigues que compren plata i or, doncs penso que, si hi entenen del tema de manera  proporcional a l’estètica i l'imatge que utilitzen ,  el Rolex colarà com autèntic i en treuré quatre duros per un bon sopar.

Gràcies Reis!

Pere-Màrtir. Republicà (excepte quant a reis mags) i una mica verd (ecològicament parlant).   


2 comentaris:

Joana ha dit...

Quan facis el sopar, avisa... :)

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Bona aquesta, Joana! Ho faré (si em porten el Rolex clar...)