dimecres, 26 de març del 2008

GRAFIT (V)

Pere-Màrtir
Què va ser primer: l'ou o la gallina? En aquest cas que va ser primer: la planta o el grafit?. En tot cas és igual: el contrast del grafisme -sense dibuixos ni taques- amb les flors, crec que és artisticament insuperable. I no ho dic per la foto (que "modestament" haig de dir que m'agrada). Ho dic per l'encert del lloc, el suport, el color i l'entorn.
Si això no és art, que vingui Leonardo da Vinci i ho vegi!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El grafisme, traçat per una mà àgil, apareix com una perllongació de les branques, fulles i flors de l'arbre; contrasta el to rosat de la paret amb el buit negre de la porta. Aparentment es tracta d'una casa deshabitada o deixada, ja que s'observen també grafismes damunt la porta, i ningú s'ha peocupat de llevar les branques del davant (a no ser que es tracti d'un efecte òptic), a no ser que als habitants de la casa els agradi així mateix o fins hi tot hagin fet ells els grafits.
Es atractiu el conjunt de colorsverd-blanc-rosa-negre i també le que hi ha entre natura i obra humana.
Al meu entendre també els que habiten o habitaven aquesta casa eren o són gent d'un cert refinament, han escollit un marc natural molt bonic per la seva porta i un to mural poc habitual.
raconet alegre i acollidor.

Rosa Isabel

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Hola, Rosa Isabel:

Crec que defineixes molt bé totes les impresions que causen aquesta barreja de natura, grafit i el pas del temps...

En definitiva: és molt romà.

Salut.