dissabte, 1 de setembre del 2007

MARINER Nº 21-07 / PB




Comencem pel principi. Bé, pel principi tampoc. Però, en tot cas, m’interessa arrencar la història des d’aquí.

¿Com vaig anar a petar al petroler King B.B. de la companyia Clapton, King & Co., que encara que portés aquest nom era egípcia pels quatre costats. Això si: la seu central al Panamà? És com el Dow Jones i el Nikei: no entenc res. Per no parlar de l’Ibex 35!

Vull dir que no entenc això dels vaixells. Però paguen bé per treballar-hi. I el whisky és free. Per tant, en un moment de crisi existencial en general (posem-hi la que feia 34) i artística en particular (la 178 o 179ª) vaig decidir fer la volta al món amb 600 € a la butxaca, producte del darrer quadre que vaig vendre (i d'això ja fa molt dies...) a la recerca d’aventura i inspiració. Ja ho sé que us costarà creure'm, seguir-me i, fins i tot, entendre'm.

Però a mi m’és ben bé igual el que penseu. Això es a can "Animus Provocandi". Aquest és el meu Blog i dic el que haig de dir. Al menys la meva psicòloga així m’ho recomana. I li faig cas, doncs si a la paret hi té la tira de diplomes per alguna cosa serà. I, a més, està molt bona...

De moment només us puc ensenyar una còpia del contracte (per anomenar aquest paperot d’alguna forma). Ja us avanço que soldar i repintar les parets de ferro del petroler no ho feia massa bé, però la inspiració la vaig recuperar tot just girant per l’estret d’Ormuz direcció Umm al Qaywayn. O sigui que tindreu més noticies meves...


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Pere Martir,

Això es GENIAL!!!!. M'encanta que expliquis les teves aventures. Anarse'n a un petroler vol dir veure món i t'ho d'això en saps una bona tirallonga.

Espero impacient el proper capítol. Les crisis existencials sempre donen bons fruits, i ben be que es pot aplioar la frase que "per haver-hi ordre, primer ha de venir el caos"

Un petonet i no triguis gaire per al proper capítol.

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Hola, Marta: veig que segueixes la "novel.la"... Sempre gratifica saber que hi ha lectors aficionats al gènere d'aventures(i desventures!.

Abans de tornar a Galicia (el dia 6 torno ha tenir una inauguració, aquest cop al Casino Atlántico d'A Coruña) miraré d'entrar un altre "capítol" de la sèrie. No vull deixar lectors/es penjades esperant massa dies...Je, je!

Un petó.