dimecres, 16 de desembre del 2009

"LLAMADA OCULTA"

(Pere-Màrtir. 1995)

Potser fa ja un parell d'anys que, cada dia d'aquest sant món, rebo entre tres i quatre trucades al telèfon fix, com a "llamada oculta" o "desconocido" o algún literal per l'estil. De vegades és un numero rar i llarg, de vegades amb el prefix 91 de Madrit al davant o d'altres prefixes que no conec. Poques vegades apareix el prefix 93 de la província de Barcelona.

No hi ha manera. Són uns plastes: sigui telefónica, orange, jazztel, la mare que els va parir o qui sigui, etc. La meva reacció dels darrers dotze mesos és la següent:

No responc: 50% de les vegades. Despenjo i, a continuació, penjo fotent una trompada a l'aparell que encara no entenc com segueix funcionant: 40%. I el 10% restant contesto coses així: "me cag... (piiip) en el Sr.Naranja", o "bórrame de la base de datos, palizas de los coj... (piiip), o "no quiero información de vuestra put... (piiip) oferta". Evidentement sempre en castellà. Bé, de vegades, quan n'estic més tip, els engego en català i és quan més es molesten. Curiós. I clarificador.

Ara, no us penseu, no em fan ni cas. Aquestes tècniques tan sofisticades de màrqueting són realment un taladro. Suposo que els deu donar resultats, però amb mi no podran pas aquests cabr... (piiiiiiiiiiiiiiiip).

4 comentaris:

Montse ha dit...

L'altre dia em va trucar un robot de timofònica per dir-me "telefonica ha mejorado..." i jo li vaig dir "me alegro mucho, señor. I vaig penjar. Al cap d'una estona em van trucar de jazztel i els vaig demanar educadament que m'oblidin. En mitja hora més em truquen d'Orange i em mossego la llengua per dir "por favor déjennos tranquilos" i al cap d'un parell d'hores truquen ¡altra vegada! els de jazztel i ja no em vaig poder aguantar. En perfecte castellà el vaig engegar A T P C.

(sense el piiiiiiiiiip)

són uns plastes!

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

El que trobo estrany és que no hi hagi cap grup al Facebook de l'estil "Empreses de telefonia: aneu APC" o similar...

Anònim ha dit...

No tinc el telèfon fix amb Telefònica, sino amb una altra companyia, i vaig haver de contractar un servei de no admissió de trucades anònimes!
Hi havia gent que trucava de matinada i penjava només per molestar.

Rosa Isabel

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Rosa Isabel: si no fos perquè tinc internet i telèfon fix en el mateix pack, ja l'hauria tirat a mar(c), que diem els del Maresme...