dimarts, 22 de desembre del 2009

"(CONTINUARÀ)"

(Pere-Màrtir. 2009)





El dimecres 30 d'aquest mes em reicorporo a la "vida social", inaugurant exposició. Serà a l'Espai Capgròs de Mataró (Sant Benet, 16-18) a partir de 2/4 de vuit del vespre, amb presentació del crític d'art Pere Pascual. Estarà oberta fins el 27 de gener del 2010.

Presento obra recent. Com alguns sabeu, a principis d'aquest any em van detectar una malaltia greu de la qual m'estic recuperant i força bé. Arran, precisament, de la col.lectiva dels 25 anys de Capgròs, a l'abril, vaig exposar un quadre (el primer que vaig pintar en sortir de l'hospital) que, en certa manera, va ser el detonant per començar una nova sèrie, la que ara exposaré.

L'he titulat "(Continuarà)", recordant aquesta paraula tan característica en el món del còmic, doncs les obres tenen una estètica formal similar a la historieta. És una mena de retorn als meus orígens: còmic, il.lustració, paper, llapis, tinta, aerosols, etc. Una sèrie que no pretén ser -del tot- autobiogràfica, però si que és una mena de catarsi personal. Una visió surrealista i onírica de la vida en seqüencies. Seqüencies de la vida que "continua"...

Hi esteu convidats.

6 comentaris:

Montse ha dit...

Molta sort per aquesta exposició!

I... a continuar endavant!

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Gràcies, Arare!

Joana ha dit...

Bon any Pere, faré tot el posible per veure l'expossició.
Cuida't molt.

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Bon any també, Joana!
Gràcies.

Anònim ha dit...

Benvolgut apranent, felicitats pel teu èxit inaguratiu, per la teva obra original i plena de força, pel teu retorn i pel cava.
Felicitats per ser capaç de congregar a tanta gent al voltant de la teva original obra, i del teu retorn i del teu cava.
Però hòstia, i van faltar cruasants.
Antoni Tap i As

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Admirat Sr. Tap i As: gràcies pel vostre comentari positiu sobre la meva obra, el poder de convocatoria i el cava.

Quant als crusants,li haig de dir que,o bé va arribar tard (la gent te gana a aquelles hores de berenar) o els seus coneguts problemes oculars (i em sap molt de greu) van en augment: hi van haver pastes, mestre! Tinc l'albarà de comprovació...