dimecres, 27 de juny del 2007

HELP!

En la meva joventut (fa quatre dies...) vaig arribar a treballar de monitor d'informàtica. Ensenyava, a nivell d'usuari, a treballar amb els primers ordinadors al personal administratiu d'un banc (tothom té un passat obscur). N'era un expert. Però les coses canvien, evolucionen o involucionen i actualment, tot i que utilitzo força el PC, hi ha coses que em superen.

Per exemple: des que tinc aquest Blog, aquesta és la tercera entrada que escric. La primera, la dels "TOROS", cap problema. Qui ho vol, pot fer-hi els seus comentaris. Però la segona, la dels "100 ARTISTAS...", no se per quin motiu, no apareix el literal de "comentaris" i no s'hi pot accedir per opinar. He remenat per tot arreu (opcions, comentaris, plantilla, etc.) i no hi ha manera...

Alguna ànima caritativa (i experta en això dels Bloggers) sap com punyetes activar-ho? Si algú m'ho soluciona serà recompensat. T'ho prometo!

Tinc una teoria (provocandi) i és que els informàtics, des d'en Bill Gates fins el que ven cartutxos per a l'impressora no ho expliquen mai ni tot ni clar, per a no perdre mercat i/o el lloc de treball. Dieu-me mal pensat...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quan fas una nova entrada, a sota hi ha "Opciones de entrada". Allà pots decidir si deixar o no que els lectos facin comentaris.

Espero que sigui això! Vagi b amb el blog.


albert ibanyez