divendres, 12 de desembre del 2008

PREMI FAD

(Foto: Pere-Màrtir)



Els meus amics del Brossa Espai Escènic han estat premiats amb el Premi FAD d’Honor Sebastià Gasch 2008.


No sóc de fer-me soci ni apuntar-me a res. De fet, tot i que sóc del Barça, simpatitzant d’Esquerra (quan no fa massa bajenades), aficionat als còmics, ex-jugador de l'U.E Vilassar i fan dels bolets, entre d’altres coses, només tinc carnet de l’Espai Brossa. Bé, i de la Seguretat Social...


És tracta d’un dels teatres més petits de Barcelona, però de més prestigi entre la professió. Ha omplert, des de la seva creació el 1997, un buit en el panorama escènic de Barcelona i Catalunya. Jesús Julve, Hermann Bonnín i Sabine Dufrenoy (coordinadora del col·lectiu Amics del Brossa) estan fent una molt bona feina en favor de l’art i la cultura.


Ho celebraré amb ells i tornaré a agrair al Hermann que hagués volgut fer-me la presentació de la meva darrera exposició a Mataró. I, a més de felicitar-los, miraré de fer nous socis per aquestes contrades. Teatreros: val la pena!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!!! Pere-Martir!!! Gràcies pel comentari al teu blog!!! Ens fa crèixer tenir amics com tú... Amics del Brossa que al llarg del temps han esdevinguts amics a seques!!! Amics per a compartir inquietuds i llargues estones, sense presses!! T'estimem.
I per cert, aquesta foto tan xula ens l'envies???
PTO de Sabine i Hermann

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Fer-me Amic del Brossa va ser una bona decissió: estic aprenent molt del teatre i la poesia, cosa que "m'inspira" en la meva pintura. I he fet nous amics, com vosaltres...

Aquesta foto és de la inauguració del "Jo vaig ser-hi" a la galeria de la Karen, em semblava que ja la tenieu, però us la torno a enviar.

Petons,

Anònim ha dit...

Carnet del Brossa. Carnet de la Seguretat Social. I carnet de Nacionalitat Catalana.
D’aquest si que valdria la pena que en pengessis la fotu per Internet.
Tot i que valdria la pena també, que s’autodestruís en 30 segons.
No fos cas que algun vell decrèpit intentes penjar-te a tu d’alguna estàtua eqüestre on el cavall, per gràcia de l’autor i no pas per mèrit del genet, tenia sempre una pota aixecada.

Des de la cua de l’Atur, Bernd Xuster.

P.D. Felicitats als Bros, S.A.

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

És veritat, em descuidava el carnet d'identitat català, l'espanyol, el de conduir, el passaport...

Però en això dels carnets s'ha de vigilar: mira el que t'ha passat Bernardo (en castissu madrilenyu), per encara tenir el del Barça...